Tada!

Nu sover hela mitt hushåll och det är mitt på dagen. Man kan ju undra om det är fel på mig som inte sover, speciellt nu när Hannah är vaken mer på nätterna än innan...

I två nätter nu har jag försökt dra ner på hennes nattätande. Det går väl rätt ok änsålänge- om man nu kan utvärdera ngt efter bara två dagar.

Natt 1: 4 uppvak- 00.38, 02.00, 0400 och 0440 då hon fick mat äntligen!
Natt 2: 3 uppvak- 00.38, 03.00 och 0340  då hon fick mat.

Vårt mål just nu är att minska från 3 flaskor/natt till 1 iaf. Det kan jag gå med på. Men det förutsätter också att hon itne håller på att vakna i onödan. Jag menar uppenbarligen är 00.38 en magisk tidpunkt för henne.. Men det dära kl 23 målet verkar hon inte var så intresserad av numera. Det är najs!

Jag är visst en del av The Matrix

Vaknad i natt, helt svettig.
Varför vaknade jag.- lyssnar. Nä, Hannah är tyst, sover som en stock.
Då finns det bara en förklaring- måste ha varit den dära drömmen jag hade.
Helt plöstligt var jag med i The Matrix och gick runt i skittråkiga naturfärgade kläder.
Tur det bara var en dröm- fan inte underhållande att vara med där av två- väldigt ytliga anledningar.

1. Maten- har ni sett vilken skitmat de äter. Visst jag ska börja på viktisarna igen- men kom igen liksom .Inte ens de rekommenderar att man ska äta sån skit!
2. Naturfärgade kläder. Guuud vad tråkigt att alsrig ha ngn färg på sin vardag! Nä sånt gillas inte!

Usch, fy och pi helt enkelt!

Guuud vad jag är kass,

på att uppdatera bloggen, men nu ska jag ta mig i kragen. IGEN!


Känns som att det varit så mkt på senaste tiden att jag knappt har hunnit gå på toa, men när jag tänker tillbaka på det nu så kan jag inte säga vad som gjort att jag haft så mkt att göra.
Måste vara alla luncher med Karin och fikor med syrran och familj! :-D

Hannah busar runt som vanligt, har börjat sova mindre på dagarna och mer på nätterna.
Eller ja mer och mer. Hon sover längre på morgonen. I två dagar nu har hon sovit till 9, inte utan bök från 7-9 dock men man får ju lite mer sömn iaf.
Sen sover hon rätt hyfsat på natten med. Önskar bara att hon slutade vakna 5 för mat, hade hon inte kunnat vänta till 6 liksom?! 

Busrumpan håller på att lära sig gå nu, gåvagnen är poppis men bara om mamma övervakar noga, eller så vill hon att vi ska gå med henne hela tiden. Men ryggen tar sån stryk så att göra det dagarna långa går bra inte!

När vi vari Ullared för ngn vecka sedan så köpte vi en Teletubbies film till henne och OJ vad poppis den är!
Hon skrattar åt den när shon ser den nu, och står som klistrad vid tvn när den är på! Jag blir ju skadad själv av den, man går liksom runt och säger "lala" dagarna långa på ngt konstigt sätt!

Nä nu ska jag ta itu med dagens sysslomål, ska tvätta och städa och sen väntar vi på IKEA gubbarna som ska byta vår soffa. Vår älskade bäddsoffa har pajat i stommen! typiskt min tur va?!

Kram

RSS 2.0